Lettergrootte
A | A | A

Excellent Leven: partner in zorg

Excellent Leven biedt al 30 jaar professionele, persoonlijke verpleging en verzorging aan huis in West-, Midden- en Oost-Nederland. Wanneer thuis wonen echter niet meer mogelijk of wenselijk is, dient er uitgeweken te worden naar een andere woonvorm. Excellent Leven verleent in dit kader zorg in kleinschalige woon- en zorgresidenties. Tevens kan Excellent Leven zorg tijdens (buitenlandse) reizen leveren.

Excellent Leven als samenwerkingspartner

Naast ruim 30 jaar ervaring in het leveren van zorg, heeft Excellent Leven concrete ervaring met het leveren van zorg in verschillende kleinschalige woonprojecten. Excellent Leven kan, op basis van deze ervaring, al in het allereerste stadium van de ontwikkeling en/of start van een kleinschalige woonvorm betrokken worden voor samenwerking. Hierbij kan gedacht worden aan:

  • Het leveren van de zorg
  • Meedenken omtrent de behoeften van de beoogde doelgroep, de gewenste leefwijze van bewoners en de consequenties die dit heeft voor bv. indeling, inrichting en concept
  • Ondersteunen bij het betrekken van de juiste netwerken, zoals verwijzers
  • Ondersteunen bij het aantrekken van bewoners (zonder de exploitatie zelf voor rekening te nemen)

Vergelijkbare samenwerking is mogelijk voor het aanbieden van ouderenreizen. Excellent Leven is ISO-gecertificeerd en werkt met ervaren en professionele zorgverleners die breed inzetbaar zijn.

 

Praktijkvoorbeeld: Hofhuus Heeckeren

Hofhuus Heeckeren te Goor is een kleinschalige woonvorm in een groene landelijke omgeving, operationeel vanaf 2013. Het beschikt over elf woonstudio’s, bestemd voor dementerende senioren. Bewoners verblijven er op basis van een All-In Woon & Service Concept. De professionele 24-uurs zorg wordt geleverd door Excellent Leven. Voor familieleden is er de mogelijkheid tot logeren.
Al ver voordat de bouw gerealiseerd was, is Excellent Leven betrokken geweest bij de opstart om mee te denken hoe dit concept het beste vormgegeven kon worden. Over de te leveren zorg, maar ook over praktische zaken als de wijze waarop inrichting, indeling, beveiliging, dagbesteding enz. invloed hebben op de beoogde leefwijze van bewoners om deze zodoende zoveel mogelijk te bevorderen. Tevens ondersteunde zij de directeur als het gaat om het inzetten van de juiste netwerken en het aantrekken van bewoners. Bekijk meer projecten waarmee Excellent Leven op dit moment samenwerkt.

 

Eens sparren?

Bent u betrokken bij de ontwikkeling van een kleinschalig woonproject en/of ouderenreis en wilt u eens sparren? U kunt ons te allen tijde vrijblijvend benaderen om te bespreken of samenwerking als het gaat om het verlenen van de zorg en aansluitend advies in de opstartfase mogelijk en wenselijk is. Neem hiervoor contact op met Carla van Heiningen via tel. 035 – 694 19 10 of c.vanheiningen@excellent-leven.nl.

ContactISO 9001