Lettergrootte
A | A | A

Excellente zorg verlenen

Excellent Leven streeft naar excellente zorg en services. We werken met ervaren zorgverleners die goed aansluiten bij de wensen van de cliënt. Zij worden constant bijgeschoold. Om de kwaliteit van onze zorgverlening te bevestigen, beschikt Excellent Leven daarnaast over het ISO-kwaliteitscertificaat. Dit certificaat toont aan dat de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening van cliënten gewaarborgd is. Cliënttevredenheidsonderzoeken bevestigen onze persoonlijke aanpak en betrouwbare reputatie als onze sterkste punten.

 

Ervaren zorgverleners

Excellent Leven werkt met ervaren zorgverleners die zodoende goed aan kunnen sluiten bij de wensen van de cliënt. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, worden de zorgverleners constant bijgeschoold. Inschrijving in het Kwaliteitsregister van V&V wordt gestimuleerd. Excellent Leven is een erkend leerbedrijf.

 

Cliënttevredenheid

Regelmatig wordt onze kwaliteit door een objectief, extern bureau getoetst bij onze eigen cliënten. Dit onderzoek wijst uit dat onze persoonlijke aanpak en betrouwbare reputatie onze sterkste punten zijn. In het laatste cliënttevredenheidsonderzoek gaven cliënten Excellent Leven het aanbevelingscijfer 9,2. Lees meer over de uitkomsten van het meest recente cliënttevredenheidsonderzoek

 

ISO-gecertificeerd

ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen van organisaties. Alle zorgorganisaties moeten aan kunnen tonen dat zij kwalitatief goede en verantwoorde zorg leveren. Door het behalen van dit kwaliteitscertificaat laat Excellent Leven zien dat zij aan deze voorwaarden voldoet. Excellent Leven ziet het certificaat als een erkenning voor de wijze waarop zij hulp verleent aan haar cliënten. Bij Excellent Leven staan de behoeften en belangen van de cliënt centraal. Medewerkers van Excellent Leven werken er dagelijks aan om de kwaliteit voor de cliënten hoog te houden.

 

Lloyd’s Registers is de organisatie die de externe controle van de bedrijfsprocessen heeft afgenomen en zal jaarlijks toetsen of Excellent Leven aan alle normen, die hierop van toepassing zijn, blijft voldoen.

 

Convenant Palliatieve Zorg

Excellent Leven is deelnemer van het Convenant Palliatieve Zorg ter bevordering van de kwaliteit van Palliatieve zorg. Lees meer

 

Meldcode

Stappenplan Ouderenmishandeling, Huiselijk geweld, Kindermishandeling.

Bekijk het stappenplan hier.

 

ISO 9001Zorg aanvragenUw persoonlijke assistent